14 dagar med Yoga

Yogobe har just nu ett sommarerbjudande där du får prova Yogobe och får ta del av allas deras yogafilmer gratis under 14 dagar. Detta gäller om du aktiverar erbjudandet innan den 31 juli. Jag har aktiverat erbjudandet nu på morgonen och gett mig själv utmaningen att köra någon form av yoga varje dag i 14 dagar. Det behöver inte vara särskilt långa pass, på Yogobe kan du fylla i hur långt pass du vill köra och sedan välja bland en massa filmer med olika inriktningar.

Nu på morgonen valde jag ett 15 minuters yogapass för löpare. Passet fokuserade på säte, baksida lår och höfter, precis det jag behöver. Jag avslutade med några egna övningar och lite triggerpointmassage med en tennisboll. Jag har för tillfället en ihållande huvudvärk som jag har haft i flera dagar, jag tror att det beror på stela axlar (jag hittade en hel del ömma punkter med tennisbollen) men jag känner mig även kort och stel i hela baksidan av kroppen när jag vaknar på morgonen.

Vill du hänga med på utmaningen, 14 dagar rörlighet?
20150715_07240120150715_072545

5 thoughts on “14 dagar med Yoga

 • juli 15, 2015 at 9:26 f m
  Permalink

  Ska signa upp. Right now I do Yoga with a group ones a week but this will be fun. BTW pidgin pose in image above is hell on earth.

  Reply
  • juli 16, 2015 at 8:33 e m
   Permalink

   Härligt Robin, kör hårt!

   Reply
 • juli 15, 2015 at 6:54 e m
  Permalink

  Har ALDRIG testat yoga. Ska jag våga signa upp? Kanske ska mjukstarta med något lite mindre… Haha…

  Reply
  • juli 16, 2015 at 8:34 e m
   Permalink

   Häng på Mia, du kan ju alltid köra endast 5 min rörlighet om dagen, det behöver ju inte vara yoga:)

   Reply
 • Pingback:Mina favoriter gällande rörlighet | Träna med Glädje

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.