Workout Åre 2013

Idag öppnade anmälan till Workout Åre 2013. Jag var in på deras hemsida och kollade in schemat och löassbeskrivningarna. Det fanns många roliga och intressanta klasser och föreläsningar. Allt från TRX-pass, yoga och traillöpning till föreläsningar om livet som proffscyklist samt hur man gör personlig träning lönsam. Det finns även några klasser inriktad mot träning efter graviditet:)

Jag MÅSTE anmäla mig snarast! Förra året velade jag lite och när jag väl anmälde mig så var många av de klasser som jag ville gå på fulla.

Det slutade dessutom med att jag endast var där en dag på grund av att jag var oerhört trött i början av graviditeten. Nu vill jag vara med alla dagar och köra pass som bara den och lyssna på bra föreläsare. Jag var inte helt nöjd med mina val av klasser och föreläsningar förra året så nu ska jag läsa på bättre. Jag ska även försöka få med några kompisar:)

Workout Åre går av stapeln den 24-26 maj 2013, häng på du med! Kolla in klasser och passbeskrivningar samt anmäl dig på www.workoutare.se

Hoppas vi ses…. Nu är det dags att sova:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.