Vilovecka och dagens WOD

Efter Hässelbyloppet hade jag lovat mig själv att ta en vilovecka, det har inte hänt på länge att jag frivilligt vilat en hel vecka. Oftast brukar det endast bli några dagar men även det var ett bra tag sedan nu. Tanken med viloveckan var, förutom vila rent fysiskt, även att ge mig tid att fundera över hur jag vill lägga upp träningen framöver. Mer om det en annan dag.

Här är jag nu på vilodag två av sju. Hur känns det då? Jo, faktiskt ganska bra men rastlösheten kommer väl inom någon dag. Hittills har jag aktiverat mig med andra saker, igår besökte jag mitt jobb och idag har jag umgåtts med mammamaffian dvs mammorna från min föräldragrupp. En barnvagnspromenad om dagen är planen så länge vädret är bra. Det ryktas om snö inom någon dag….

Det blir även en vilovecka rent arbetsmässigt, jag har inte så mycket jobb med företaget den här veckan. Löpkursen är ju avklarad och jag har inte några PT-kunder inbokade. Det är några träningsprogram som ska levereras, lite bokföring som ska göras samt ett gruppträningspass i form av HIIT Performance. Det passet är redan avklarat idag klockan 17:00 på Sportsgym Fyrvalla. Dagens pass fokuserade på ben och det fick deltagarna verkligen känna av. Mycket hopp, spänst och puls:)

Deltagarna tog sig igenom tre varv av följande övningar:
60 hopprepshopp
50 explosiva step up
40 utfallshopp
30 djupa benböj
20 boxhopp
10 burpees

Maxtiden var 20 min och nästan alla utnyttjade den tiden. Bra jobbat allihopa!bildbox

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.