Vilken skillnad

Häromdagen kom min nya pannlampa, Silva X-trail, med posten. Efter 9 timmars sömn (dock upp en sväng vid 04:28:) så mådde jag så mycket bättre i min förkylning att jag inte kunde hålla mig längre. Jag ville testa pannampan:) När maken kom hem från jobbet bytte jag om och drog iväg, då hade det hunnit bli mörkt. Med en lånad hund som sällskap så drog jag iväg på blåvita banan på Östersunds skidstadio. Banan är en stig i skogen och mycket kuperad, dock endast 4,5 km så jag tänkte att det var en lagom distans. Jag skulle ju dessutom endast smygspringa lite:)

Jag och Jack (den lånade hunden) drog iväg in i skogen längs den reflexmärkta banan, ja nästan hela har reflexer iallafall. Jag märke direkt skillnaden mot min tidigare pannlampa, den här lyste så mycket starkare och så mycket längre. Jag fick kämpa med att våga lyfta blicken då jag är van att behöva titta direkt framför mig med min tidigare lampa.image Tydligen så ska man titta på lumeneantalet ( hur starkt lampan lser) hur långt lampan lyser samt bredden på ljuskäglan när man väljer pannlampa. Ja just, vikten kan ju vara bra att kolla också. Jag valde en som lämpar sig för löpning, cykling och skidåkning.image

Det blev ett pass på 32 min och väldigt lugn, kuperad och skön löpning. Förkylningen kändes inte av det minsta och lampan fick mer än godkänt. Sedan bar det av hem till maken som förberett middag:)image På skidstadion finns det skidspår nu, kanske måste åka en sväng snart:)

2 svar på ”Vilken skillnad

    • Gissar att det handlar om hastigheten då… Kan man jämföra med cykelhastighet borde det funka….. Det finns ju värre/bättre men allt handlar ju om hur mycket man vill betala:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.