Vila, höstplanerande och dagens bål

Dagen började med ett möte med Sportsgym där vi diskuterade och planerade för höstens gemensamma planer. Jag blir alltid så galet peppad och inspirerad av sådana möten och genast så gick hjärnan i spinn:) Jag kommer bland annat att hålla pass på tisdagar kl 17 enligt rutin dock kommer vissa förändringar att ske… Jag kommer även hålla i en löpkurs. Mer info kommer snart!

Efter mötet drog jag, maken och Lilleman ut till svärföräldrarna i Hara. Där tog jag mig tid för lite företagsfix och jag lyckades faktiskt åstadkomma några saker med hemsidan som jag inte trodde att jag kunde. Då blir jag extra glad:)

Kvällen ägnades åt fotografering för företagets räkning. Fotograf var Lars och vi höll till ute på Andersön. Då vädret var magiskt så passade jag på att fota dagens bålövning där ute. Jag vet faktiskt inte vad övningen heter på ”riktigt” men jag kallar den för plankan med knä mot armbåge.

Utgångsläge: Ställ dig på armbågar och fötter. Spänn magen/bålen så att du blir rak som en planka. Är det för tungt att stå på tå kan du stå på knä istället.
Genomförande: Lyft ena benet och sikta med knät mot armbågen. Höger knä mot höger armbåge och vänster knä mot vänster armbåge, ja inte samtidigt så klart:) Når du hela vägen fram till armbågen så är det bra och gör du inte det så gör du så gott du kan. Spänn magen bålen hela tiden så att bibehåller ”plankanpositionen” under hela rörelsen, Återgå till utgångsläget och gör samma sak på andra sidan.

I övrigt blev det träningsvila idag. Jag hade tänkt att springa när jag var ute på Andersön men jag beslutade mig för att ta det lugnt och vila helt idag. Benen har som sagt känts tunga ett tag nu. Imorogn satsar jag på lite korta intervaller alternativt backintervaller:) Vad planerar du att träna imorgon?

20130826_18411020130826_184125

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.