Vardagsrutiner och företaget

Då var vardagen här, maken gick på jobbet idag för första gången på 6 veckor. Vi har aldrig haft mer än två veckors ledigt tillsammans förut så det här var en ny och härlig upplevelse. Sommaren har givit tid för reflektion och jag känner att jag har landat i en hel del kloka beslut. Bland annat så har jag lovat mig själv att inte jobba med det egna företaget på dagtid då jag är föräldraledig. Under våren så har jag passat på att jobba varenda stund som Lilleman har sovit men det är det slut med nu. Jag är ju faktiskt föräldraledig på heltid och företaget är något som jag sakta med säkert avser bygga upp till något bra. Ingen stress med det även om jag tycker att det är otroligt roligt:) Företaget får ta tid på kvällar och helger samt att maken ska ta en föräldradag i månaden så att jag kan jobba hela den dagen.

Ett annat beslut som jag har tagit är att det är slut med att ligga i sängen och läsa träningsbloggar strax innan jag ska sova. Det är så lätt att försvinna in i bloggarnas värld att jag är uppe alldeles för sent på kvällarna.

Jag är expert på att fylla dagarna till max för att hinna uppleva så mycket som möjligt. Under sommaren har jag vid ett flertalet tillfällen varit flexibel och omprioriterat  när jag har planerat in för mycket vilket har lett till mer tid för avkoppling och lugn ro. En sak som jag avser fortsätta försöka göra. Jag skrev försöka för att detta är något som jag har svårt för men jag ska göra mitt bästa:)

Företagshösten ser bra ut. Det har trillat in några nya kunder som jag ska träffa till veckan. Jag ska vara ledare för Team Nordic trail på som drar igång i oktober. Jag ska hålla löpkurs för Sportsgym med start den 10 sept samt att jag ska fortsätta hålla gruppträningspass för Sportsgym räkning. Sportsgym håller på att utveckla ett HIIT (high intensity interval training) center där jag ska hålla pass på tisdagar kl 17. Sedan har jag ju mina befintliga PT-online kunder också samt att jag ska gå en utbildning, löpcoach steg 2, i november.

Träningsmässigt så ska jag fortsätta att träna mot mitt mål, milen under 45 minuter, i några veckor till. Jag har inte bestämt exakt datum för när jag ska springa men i slutet av sept/början av oktober är det väl dags. Jag har två lopp inplanerade, Tjurruset den 5 okt samt Åre trail den 28 sept. När allt detta är gjort är planen att ändra inriktningen på träningen. Mer om det senare….

Samtidigt ska jag passa på att njuta av mina fyra sista månader som föräldraledig. I januari ska jag tillbaka till jobbet och maken tar över stafettpinnen.

Hur ser eran höst ut?

cropped-1426Elin-och-Marias-målgång-Salomon-Trailtour.jpg

4 svar på ”Vardagsrutiner och företaget

  1. Min höst ser ut att bli bra, eller iaf rolig. Inbokad på CrazeUltra 101k om 3 Veckor. Får ta det lugnt tror jag eftersom det blir längsta distansen hittills. Dessutom så blir det över hela dagen med sol som steker. Nästa race efter det blir nog Bangkok Marathon. Det mesta av hösten / vintern blir nog att planera för nästa år 🙂

    För att läsa bloggar mer effektivt så brukade jag använda googles RSS reader. Nu finns den inte längre men det finns många andra läsare. De flesta bloggar har RSS som man kan läsa ifrån. Går supersnabbt.

  2. Härligt Robin, vad duktig du är, vilken ultralöpare du har blivit:) Lycka till!

    Tycker du att jag ska lägga upp RSS, jag har sett att det finns men inte förstått vad det är:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.