Vad är Studio Johanna Rapp?

Studio Johanna Rapp är inget traditionellt gym, hos oss tränar du alltid med tränare efter inbokad tid. I studion behovs inget medlemsskap. En unik och exklusiv plats där du kan ta din träning och kunskap till nya nivåer oavsett tidigare erfarenhet.

Studion erbjuder personlig träning, workshops, föreläsningar och kurser med en gemensam nämnare – här står du som individ alltid i fokus!

​ETT AV STUDIONS LEDORD ÄR EXKLUSIVITET, DET STÅR FÖR ATT TRÄNING OCH FÖRELÄSNINGAR HOS OSS SKA ERBJUDA DET LILLA EXTRA – DET UNIKA OCH PERSONLIGA

I studion erbjuder vi alltid fräscha duschprodukter och lån av handduk efter träningspasset.

VAD ERBJUDER STUDIO JOHANNA RAPP?
I studion har vi fyra pelare i vår verksamhet. Alla har som syfte att lyfta varje individ och att se varje persons unika behov, men med lite olika inriktningar. Här förklarar vi lite närmare skillnad på de olika uppläggen.

Personlig träning
Individuell träning som kan ske ensam eller i par. Ett personligt upplägg utefter dina syften, förutsättningar och mål.

PT Small group
En liten grupp om max 6 deltagare, mer fokus på individen och innehållet mer specificerat utefter dina behov. Blandar fördelarna med individuell coachning med stödet och energin från en liten grupp. Gruppen har en tydlig och utbildande progression. Inriktningen på gruppen kan tex vara gravidträning, styrketräning med fria vikter eller löpning.

Fyspass
Träningspass i mindre grupp om max 10 personer. Här står träningsglädje, du som individ och det enskilda träningspasset i fokus.

Föreläsning/workshop
En fördjupning inom ett specifikt ämnade vid ett tillfälle. Vid en workshop blandar vi teori och praktiska övningar.

Fredagsstark
Varje fredag erbjuder vi ett morgonpass kl 6:30-7:25. Ett träningspass innehållande puls, styrka, rörlighet och självklart träningsglädje! Efter passet bjuder vi dig på en härlig frukost.

Fredagsfeeling
Ungefär en gång i månaden kör vi Fredagsfeeling kl 16:30-17:30, som en after work fast med fokus på träning. Efter passet bjuder vi på bubbel (i någon form) och snacks.

Både Fredagsstark och Fredagsfeeling är drop-in-pass. Betalning swischas på plats. Anmälan görs till fredagsstark@johannarapp.com, ange vilket datum du vill vara med på. Begränsat antal platser.

Nyhetsbrev
Är du intresserad av att veta mer om vad som händer i studion framöver, anmäl dig till vårt nyhetsbrev här. Du kan också följa studion på Facebook där vi uppdaterar så snart vi anordnar en föreläsning/workshop eller när en ny kurs startar.

​Vi som jobbar i Studio Johanna Rapp är:

Johanna Rapp, lic. personlig tränare, lic. kostrådgivare och onlinecoach i Lofsangruppen
Helena Ekholm, lic. endurance personal trainer och onlinecoach i Lofsangruppen
Petra Hagfeldt, akademisk personlig tränare och diplomerad massör
Maria Lundberg, lic. personlig tränare och diplomerad löpcoach

Välkommen till Studio Johanna Rapp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.