Vad är PT-online?

PT-online är något som har blivit väldigt populärt de senaste åren. PT-online står för personlig träning online dvs via nätet. Det som är så praktiskt med personlig träning online är att man kan ha en personlig tränare som gör personliga träningsupplägg åt en någon helt annanstans i Sverige än där man själv befinner sig. Oftast genomförs någon form av konsultation innan ett samarbete påbörjas, antingen via mail eller via ett personligt möte om möjlighet ges.

Sedan levereras träningsprogram/filmade övningar via mail eller någon form av app för ett visst antal veckor och kunden återrapporterar sedan till sin tränare via mail eller motsvarande minst varje vecka. PT-online är ett bra sätt att få hjälp med sin träning utan att ha tillgång till gym eller behöva boka tid med någon. Läs mer om den PT-online verksamhet som jag erbjuder här.

Idag hade jag bestämt träff med en ny kund hemma i Sandviken, den stad som jag växte upp i. Kunden ifråga har också anknytning till Sandviken så det var ett bra sammanträffade. Jag åkte från stugan för personlig löpcoachning och lite konsultationssnack live. Det är alltid skönt att få ett ansikte på folk:)

Hör av dig om just du är intresserad av PT-online, maria@tranamedgladje.se. Här hittar du information om löpcoachning.2014-07-19 18.02.59

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.