Fysiskt ledarskap – utveckla din fysiska förmåga och ditt ledarskap samtidigt

Nu är det äntligen dags att lansera ett projekt som jag och Ann har jobbat med under några månader. Kanske det häftigaste projektet som jag jobbat med hittills:) I samarbete med Sportsgym kör vi ”Fysiskt ledarskap”.

Känslan av att känna sig stark, fysiskt och mentalt, personligt och i ditt ledarskap, ger dig ökad kapacitet att möta vardagens krav. Med ett skräddarsytt träningsprogram och en ledarutbildning som kombinerar moderna ledarskapsteorier med diskussion, erfarenhetsutbyte och reflektion får du möjlighet att utvecklas som chef på flera plan samtidigt.

Utbildningen
Under ledarskapsdelen fokuserar vi på dig och ditt ledarskap, grupprocesser, kommunikation och konflikthantering. Du får utforma en utvecklingsplan för din personliga ledarutveckling.

Under träningsdelen fokuserar vi på vad fysisk träning kan göra för ditt ledarskap och vi pratar om träning utifrån ett helhetsperspektiv. Du får hjälp med att ta fram en realistisk målsättning med din träning. Du får personligt utformade träningsupplägg att följa mellan träffarna och fri mailcoachning däri mellan. Vi genomför fysiska tester i syfte att kunna mäta din fysiska utveckling och varje träff innehåller ett träningspass.

Kom gärna på vår kombinerade tränings- och informationsträff den 10 mars kl 08:00 på Sportsgym City för mer information. OBS, föranmälan krävs!

Om du har frågor eller vill anmäla dig till kursen, kontakta maria@tranamedgladje.se eller ann@himmelbla.se

Mer info kommer på hemsidorna inom kort!

2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.