Utomhusfys

Trots Jämtlandsvind igår eftermiddag så tog jag och Grannen med oss träningsredskap ut och körde ett träningspass utomhus. Lilleman var med och han somnade i vagnen under uppvärmningen som var ett varv löpning runt travbanen här i Östersund. Ja inte på själva banan utan givetvis utanför:)image

Vi körde lite olika övningar, jag och Grannen, men tänket var detsamma. 6 övningar som vi körde 10 varv av. Första varvet 10 repetitioner per övning, andra varvet 9 osv ända ner till 1 repetition. Det tog ganska precis 25 minuter att genomföra alla 10 varven, tiden är inklusive minimalt med vila:)

Mina övningar var:
– Ryggresning med latsdrag
– Liggande fällkniv
– Stående rodd med kettlebell
– Axelpress med kettlebell
– Utfallshopp
– Sidoplanka med rotation
– Djupa benböj

Efter passet drog jag och familjen till Storsjöbadet för lite fredagsmys. Tyvärr var alla bubbelpooler avstängda men en varm bastu fick det bli. Sedan väntade hämtmat och soffhäng.

Hur spenderade du din fredagkväll?

OBS: Vi tänkte lite fel när vi filmade så en del övningar är i liggande format när de ska vara i stående….:=) Jag tror dock att ni ser övningarna ändå!

1 svar på ”Utomhusfys

  1. Uppskattar att du skriver att ”vi” tänkte fel när din enda uppgift var att göra övningarna medan jag, min klantskalle, skulle filma. Jaja, nu vet jag hur jag inte ska göra nästa gång….Tack för ett bra pass, träningsvärk på ingång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.