Utmaningen

Efter att jag skrivit inlägget om mitt personliga rekord i chins häromdagen fick jag ett meddelande via facebook. En bekant behövde en utmaning och han undrade om vi skulle tävla om vem som först klarade av att göra 15 strikta chins. Han klarade i dagsläget ca 8-9 st. Förloraren skulle göra 100 burpees på tid. Tävlingsmänniska som jag är och eftersom jag gillar utmaningar så svarade jag givetvis ja:) Efter det svarade han att han hoppades klara 15 chins i slutet av september varpå jag kände att jag nog får vara beredd på att göra 100 burpees:)

Nu ska jag dock gå in i en ännu mer strukturerad träning för att klara 15 chins, det är tre st fler än min målsättning för året men också en magisk gräns för mig att kliva över. Jag ger det chansen och ser hur långt det räcker:)

Finns det någon mer där ute som vill haka på utmaningen? Bestäm ett antal chins som du ska klara så får vi se vem som hinner uppnå målsättningen först. Givetvis måste det vara ett mål som du får jobba för.Förlorarna gör 100 burpees på tid:) Ok?Armhavning

3 svar på ”Utmaningen

  1. Pingback: Nästan endast tre kvar | Träna med Glädje

  2. Pingback: Uppnådda mål och vakuum | Träna med Glädje

  3. Pingback: Summering 2014 | Träna med Glädje

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.