Utbud och priser

Här kommer äntligen mitt utbud och prislista:)

PRISER OCH UTBUD

Samtliga upplägg grundas med en kostnadsfri konsultation. Det innebär att du får besvara ett antal frågor rörande målsättning, träningsbakgrund, skadeläge, önskat tidsuttag etc. Detta kan ske via ett personligt möte eller genom att du får ett formulär mailat till dig.

Om du anlitar mig innan maj månads utgång erbjuder jag 10 % i ”starta-upp-rabatt”. OBS, gäller ej kurser och gruppträning!

Personlig träning Innebär att vi träffas personligen och genomför ett träningspass tillsammans. Träningspasset kan bestå av löpning, olika typer av tester, genomgång av övningar, styrketräning med t ex TRX/kettlebells
1 gång 500 kr/h
5 ggr 2375 kr (475 kr/h)
10 ggr 4500 kr (450kr/h)

ONLINE-COACHING
Online-coaching innebär att du får träningsprogram levererade till dig via mail och sedan tränar du på egen hand. Online-coaching passar dig som kan motivera dig själv att träna på egen hand.

PT-online 650 kr/4 veckor, personliga träningsupplägg levereras för 2-4 veckor i taget. Träningsupplägget levereras senast fredag veckan innan det börjar att gälla. Ingen bindningstid! Med PT-online får du en regelbunden uppföljning och regelbunden mailkontakt om du har frågor eller behöver stöd och motivation i din träning.

Träningsupplägg grund, ett träningsprogram för 3 månader mailas till dig, 1350 kr, OBS ingen uppföljning efter hand
Träningsupplägg fortsättning, ett uppföljningsprogram på 3 månader, 1250 kr

KOST
Jag erbjuder viss kostrådgivning men då jag inte är utbildad kostrådgivare så kommer jag att hålla det på en grundläggande nivå t ex att styra upp kostvanor. Jag kommer inte att gå in på kostrådgivning i detalj.
Kostrapportering
400 kr/4 veckor, du skriver kostdagbok som du mailar till mig och jag återkommer till dig med feedback.

PAKETPRIS
1 h personlig träning + PT-online, 950 kr/4 veckor
1 h personlig träning + PT-online + kostrapportering, 1250 kr/4 veckor 

KURSER OCH GRUPPTRÄNING VÅREN 2013
Löpteknik, innehållande grunder i löpning, löpskolning, stretchövningar för löpare, styrketräning för löpare med mera. 5 gånger 800 kr, startar i maj, mer information kommer
Mamma/barn-träning med barn/barnvagn utomhus, 8 gånger 500 kr, startar i maj, mer information kommer

Är du intresserad av annan gruppträning eller löpgrupp, kontakta mig för vidare information!

Jag jobbar i Östersund med omnejd. Online-verksamheten är öppen för alla, oavsett vart ni bor! Maila mig på kontakt@tranamedgladje.se om du har frågor eller är intresserad av att anlita mig! Jag hoppas att du kommer att hitta något som passar just dig, vi hörs!

cropped-DSC79631.jpg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.