Uppvärmningsledare och back to work

Förra veckan blev jag tillfrågad att hålla i uppvärmningen på Hara Terräng och självklart sa jag ja. Loppet gick av stapeln i söndags så jag var ju redan på plats då jag var med och drev Hara Sommarcafé. Starten gick precis utanför caféet ute på holmen. Ca 10 min innan uppvärmningen var det dags, lite nervös var jag men det gick bra. Planen var att få deltagarna rejält uppvärda då jag upplever att många värmer upp för lite eller för lätt innan de ska springa en löpartävling. Det blev en salig blandning av löpning på stället, löpning med höga knän, djupa benböj och utfall för rörlighet med mera. Jag var i alla fall svettig efteråt. Jag var lite nervös innan, tänk om ingen ville vara med men jag behövde inte vara orolig. Det var riktigt roligt att hålla i uppvärmingen inför ett lopp, för min del var det första gången. Direkt efter uppvärmningen gick starten och det var några riktigt snabba löpare med. Jag hoppade direkt in i kaoset i köket, det blev inget lopp för min del. Jag hade sprungit en morgontur i skogen istället och det var nog tur det, det var full fart i köket så jag behövdes nog där:)

Nu är jag tillbaka på mitt vanliga jobb och jag håller som bäst på med att planera hösten, både för privatliv, min träning, för mitt företag och för mitt ordinarie jobb. Det är några pusselbitar som ska samsas om min tid, tur att jag gillar att planera! Här kommer en bildkavalkad från veckoslutet i Hara!20140810_15121920140809_173231framiframifrånfolketArmar upp20140810_13111920140810_15121420140810_214118

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.