Uppladdningen

Idag har vi åkt runt i Kosovo. Vi åkte längs med bergen i södra Kosovo. Tanken var att vi skulle bestiga ett berg som heter Ljoboten ca 2500 möh men vädret var inte på vår sida. Det såg ut att regna på toppen så vi åkte vidare. Vi stannade till på den gamla skidorten Brezovica en kort sväng och sedan åkte vi vidare till en stad som heter Prizren. Till lunch blev det en pizza och sedan åt vi en otroligt god glass i Prizren. Vi var tillbaka i Prishtina vid 17-tiden. Vacker natur har varit dagens tema.

Nu har vi precis kommit hem från kvällens middag, en stor pastatallrik. Uppladdningen för morgondagen har varit obefintlig förutom pastan då. Kroppen känns sådär, känner mig fortfarande inte helt återställd efter förkylningen, det känns så fort jag blir lite andfådd att allt inte är hundra.  Jag brukar ofta gå in för alla lopp jag springer, ha tränat och ätit bra samt försökt att tryck i mig lite extra energi. Nu är det inte riktigt så, som pricken över i:et fick jag skavsår igår kväll då jag satte på mig finskorna:) Talanglöst men det kommer inte att påverka löpningen. Det är bara att försöka ta loppet för vad det är och göra det bästa av situationen. Min vänner undrar om jag verkligen kan göra det då jag har en tävlingsdjävul i mig men jag ska försöka iallafall:)

Vår plan är att springa tillsammans, ha roligt och sikta på en tid under 2 timmar. Vill någon dra iväg snabbare eller så så bestämmer vi då om vi ska försöka hålla ihop och peppa varandra eller om vi ska splittras. Det längsta passet som jag har i kroppen är 17 km med barnvagn för två veckor sedan och då kändes kroppen bra och jag såg fram emot loppet. Sedan dess har jag inte sprungit pga förkylning. Målsättningen som jag satte upp när jag bestämde mig för att springa loppet, vilket var i början av mars, var att gå under två timmar. Jag tyckte det kändes rimligt, att klara det fyra månader efter förlossningen. Nu får vi se om jag klarar det. Jag känner mig inte helt säker men jag ska göra mitt bästa, var så säker:)

Nu väntar en god natts sömn. Håll tummarna imorgon:)

20130511_150943

20130511_135231

20130511_14421220130511_13143820130510_093909

1 svar på ”Uppladdningen

  1. Vilka vackra bilder. Om du inte hade skrivit Kosovo så skulle jag tro att du var i norra Italien.

    Ha så roligt på halvmaran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.