Tryck, dra

Igår efter jobbet passade jag på att träna innan vi skulle sätta oss på tåget söderut. Jag vill köra ett cykelpass i veckan inför Åre Extreme så igår föll valet på just cykling. Det är verkligen något som jag behöver öva på. Jag tog mig upp till Spikbodarna och cyklade runt på diverse olika slingor. Över rötter, nedfallna träd, gyttja och sten. 2014-05-08 16.14.10Precis det som jag behöver öva på. Jag försökte även hitta en hel del uppförsbackar då jag behöver öva på att cykla med hög frekvens på lätt växel uppför. Snacka om att cykling i skog är intervallträning, pulsen skenade i uppförsbackarna för att sedan gå ned i utförsbackarna. jag försökte våga släppa på utför men här behöver jag jobba med det mentala, att verkligen våga! I uppförsbackarna när det blev jobbigt så var ”tryck, dra” mantrat i mitt huvud och det gissar jag att jag får ta med mig under Åre Extreme.

Jag känner verkligen att jag är ute i sista minuten med träningen inför Åre Extreme. Upplägget är långt i från optimalt men knät har inte tillåtit något annat så det är bara att gilla läget. Jag har flera gånger funderat på att kanske hoppa över tävlingen men jag har svårt att göra det. Jag VILL ju vara med. Just nu har jag siktet inställt på det iallafall.

Passet blev flåsigt och jobbigt för benen och jag tycker att det blev ett hyfsat bra teknikpass. Nu är jag hos föräldrarna i Sandviken och idag är det företagsjobb som gäller:) Trevlig fredag!2014-05-08 16.13.37

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.