Träningspoddar

Jag är alltid sen med trender, vare sig det gäller mode eller andra trender. Så även när det gäller detta med ”poddar”. Sedan jag fick barn går jag dock mycket varje dag, till och från dagis, vart jag än ska (då maken har vår bil till jobbet) samt mina ”träningspromenader”. Olika träningspoddar har blivit mitt sällskap. Jag har lyssnat på något enstaka poddprogram innan men det har varit sällsynt. Nu har jag fastnat för det. Jag gillar såklart träningspoddar och jag vill gärna lyssna på poddar där jag lär mig något. ”Poddar” som bara innehåller ”löst snack” har jag svårt för men jag kan lyssna på dem om det är en intervju med någon intressant person.

”Poddar” som jag lyssnar på just nu är:
– Bubbel och mjölksyra med bland annat den här tjejen. Jag har nyligen lyssnat på två avsnitt som jag har tyckt varit särskilt bra. Ett avsnitt som handlade om styrketräning och vetenskapen kring detta och ett avsnitt som uthållighetsträning. Dessa kan jag rekommendera. I avsnittet om uthållighetsträning gillade jag verkligen Ann-Sofies inställning fällande träning och familjeliv.

– Styrkebyrån med bland annat den här tjejen och som riktar sig till de som gillar att lyfta tungt eller vill lära sig mer om att lyfta tungt.

– Träningspodden med Lofsan har jag lyssnat på några avsnitt av och samma sak med Marathonpodden med Petra Månström.

Vad lyssnar ni på? Vilka poddar gillar ni? Kan ni rekommendera någon särskild löparpodd som jag har missat? Gärna någon med något manligt inslag i då samtliga poddar som jag lyssnar på just nu är med tjejer:)
20160209_103144

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.