Träning

Här presenterar jag löpande mina föreläsningar, workshops, teamtraining och small groups. Om inget annat anges genomförs evenemanget i Studio Johanna Rapp Storgatan 34 i Östersund. Anmälan sker till maria@tranamedgladje.se om inget annat anges.

LÖPSTARK
Löpstark fokuserar på styrka, spänst, löpteknik och rörlighet anpassat för för löpare. Löpning är påfrestade och tufft för kroppen. För att kunna springa skadefritt behöver vi en stark, rörlig och spänstig kropp samt kunna springa med bra löpteknik.

Start vecka 43, torsdag 18:30-19:30.
8 tillfällen, 1200 kr

SMALL GROUP En mindre grupp om 3-6 deltagare, en perfekt kombination av personlig träning och gruppträning.

Styrketräna med fria vikter steg 2
För dig som redan idag tränar med fria vikter men vill få mer inspiration eller utöka din övningsbank. Vi jobbar med mer avancerade styrkeövningar och är en fortsättning på steg 1.
Start vecka 45 torsdag 17:00-18:00.
6 tillfällen, investering 1800 kr.

WORKSHOP

Mobility
24 oktober kl 18:00-20:00 Studio Johanna Rapp, Storgatan 34, Östersund
Vi går igenom grunderna för mobilitet och stabilitet, vart behöver vi stabilitet och vart behöver vi mobilitet för att ha en smärtfri och funktionell kropp? Hur skapar vi de bästa förutsättningarna för att nå dit. Vi går igenom övningar och tester för hela kroppen.
Coach är Maria Lundberg

Kostnad: 450 kr
Anmälan görs till studio@johannarapp.com

Lär dig göra dina första pull ups
25 november kl 09:00-11:00 Studio Johanna Rapp, Storgatan 34, Östersund
Workshopen vänder sig till dig som vill lära dig att göra dina första pull ups eller vill utveckla din teknik och styrka i pull ups. Vi går igenom uppvärmning, teknik, progression och assisterande övningar. Coacher är Maria Lundberg och Petra Hagfeldt.

Kostnad: 450 kr
Anmälan görs till studio@johannarapp.com

Utveckla din teknik i knäböj för att kunna bättre lyfta tyngre

25 november kl 12:00-14:00 Studio Johanna Rapp, Storgatan 34, Östersund
Workshopen vänder sig till dig som vill lära dig att göra knäböj eller som vill bli bättre på att göra knäböj. Vi går igenom uppvärmning, teknik, progression och assisterande övningar. Coacher är Maria Lundberg och Petra Hagfeldt.

Kostnad: 450 kr
Anmälan görs till studio@johannarapp.com