Träning i regnet

Igår sken solen större delen av dagen. Maken och jag skulle köra ett bål/rörlighetspass ute på gräsmattan i solen. Precis när vi skulle börja så började det regna men vi körde ändå i regnet. Vi började med några yogaliknande övningar såsom solhälsning och hunden (bra för mina baksidor) och gick sedan över till rena bålövningar. Vi bestämde en övning var och sedan supersetade vi övningarna och så höll vi på. Jag avslutade sedan med några övningar för höftstabiliteten. Det var ganska skönt att träna i sommarregnet, förutom när jag gjorde liggande fällkniv med ansiktet rätt upp i regnet:)2014-06-07 17.07.42

Idag har det regnat lite av och till men till slut gav jag mig ut och sprang ändå. Med Lilleman instängd i Chariotvagnen stack vi iväg. Det blev 5 km runt Lillsjön i regnet och det var faktiskt väldigt skönt. En lugn och skön runda, jag trivs dessutom ganska bra med att träna när det regnar. Jag känner mig alltid lite extra kärv efteråt, det känns alltid bra att jag tog mig ut trots regn:) Jag älskar att ta en varm dusch efter att ha tränat i regnet. Vi håller dock på att byta värmesystem här hemma så vi har bara kallvatten för tillfället. Det blev en dusch á la gammaldags istället. Jag värmde vatten och blandade det med det kalla vattnet i duschen och hällde sedan vatten över mig med en skopa. Ibland är det bra att bli påmind om hur bra vi har det här i Sverige!2014-06-07 17.07.46

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.