Träna teamet och fysiskt ledarskap

Himmelblå och Träna med glädje samarbetar och arrangerar kurser, utbildningar och teamutvecklingar inom konceptet träning och ledarskap. Vi tror på kombinationen av fysisk träning och medarbetar/ledarutveckling.

Träna Teamet
Behöver ni hitta ny energi? Bli än mer effektiva? Ha ännu lite roligare på jobbet?

I programmet Träna Teamet jobbar vi med er som team samtidigt som ni får chansen att utveckla er fysiska status. Tillsammans!

För att utveckla team krävs att man gör saker tillsammans, att man utmanar och utmanas, att man pratar om de där viktiga sakerna som också kan vara lite jobbiga. Under Träna Teamet gör vi allt det där.

Vi jobbar med er grupprocess och hur ni kan ta ansvar för att utveckla just ert team. Vi tar upp de där viktiga frågorna som ni kanske inte hinner med i vardagen, vi pratar exv. roller, värderingar, stress, kommunikation och feedback. Vi jobbar även med er fysiska status, vi tränar tillsammans, vi lär mer om exv. träning & vardag, funktionell träning, rörlighet och kost.

För frågor eller offert kontakta ann@himmelbla.se eller maria@tranamedgladje.se

Ta chansen och kombinera teamutveckling med fysisk träning!

Fysiskt ledarskap
Utveckla din fysiska förmåga och ditt ledarskap – samtidigt!

Känslan av att känna sig stark, fysiskt och mentalt, personligt och i ditt ledarskap, ger dig ökad kapacitet att möta vardagens krav. Med ett skräddarsytt träningsprogram och en ledarutbildning som kombinerar moderna ledarskapsteorier med diskussion, erfarenhetsutbyte och reflektion får du möjlighet att utvecklas som chef på flera plan samtidigt.

Fysisk träning bidrar till såväl ökad självinsikt som ökad självkänsla – två fundamentala byggstenar i ett gott ledarskap. Att vara i god fysisk form ökar både den mentala och fysiska förmågan. Du orkar vara en bra ledare.
Fysiskt ledarskap riktar sig till dig som jobbar som chef. Vi ses vid sex tillfällen under period på ca 8-9 månader. Mellan de fysiska träffarna jobbar du med din personliga ledarutvecklingsplan samt med ditt skräddarsydda träningsprogram. Allt mot de mål du själv valt att fokusera på!
Målet med kursen är ökad självinsikt, förbättrad fysisk kapacitet,
utveckling av det personliga ledarskapet och ökad medvetenhet om det positiva sambandet mellan fysisk kapacitet och ledarförmåga.

Kursen hålls på Sportsgym City i Östersund alt på den ort som du önskar. Kurskostnaden är 27 500 kr (ex moms). Kontakta oss för nästa kursstart.
Ingår gör kursmaterial, fika, individuell coachning gällande både ledarskap och träning, samt gymkort under kursperioden. Max deltagarantal är 10 och anmälan är bindande men kan överlåtas.

Kursledare Maria&Ann
Maria brinner för att utbilda och motivera andra människor till positiv förändring. Hon har en gedigen bakgrund inom fysisk träning och är lic. Personlig Tränare, certifierad Löpcoach och utbildad Funktionell Tränare. Maria jobbar med träning utifrån ett helhetsperspektiv där träning, vardag, vila och kost är viktiga faktorer.

Med en kombination av energi, kunskap och erfarenhet har Ann ett handledarskap som utmanar och inspirerar. Ann har en bakgrund som beteendevetare och hon har lång erfarenhet av att handleda och coacha. Ann jobbar med personlig utveckling, målformulering och reflektion, allt med fokus på praktisk nytta och hållbar förändring.

Kontaktuppgifter
maria@tranamedgladje.se ann@himmelblå.se
www.tranamedgladje.se www.himmelbla.se

Kontakta oss för mer information, vi hittar ett upplägg som passar dig!

10407127_951235794916674_901210099829156642_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.