Träna när man har besök

Hela jul- och nyårshelgen har vi omgett oss med släkt och vänner. Just nu har vi lägenheten full av vänner från Göteborg. Generellt vill jag få till fem tränigspass varje vecka. De senaste veckorna har jag landat på fyra pass i veckan och jag har bestämt mig för att det har fått vara ”tilräckligt” bra. När man konstant omger sig med andra människor tycker jag att det är svårt ta sig tid till att träna. Det känns oartigt och lite egoistiskt.

Jag vet att jag blir glad av att träna och jag tycker att det är ett grymt sätt att rensa skallen på. Min man håller med mig om det:) Så därför försöker jag få till lite träning trots besök. I måndags kväll var jag iväg och instruerade i HIIT Performance. Efter passet stannade jag kvar och tränade ett kort och intensivt styrkepass.

Igår kväll fanns det ett behov av att handla de sista sakerna inför nyårsmiddagen. Jag tog med mig maken och Lilleman och sprang till affären. Vi tog en omväg till affären för att förlänga sträckan lte grann och landade totalt på 36 min i snabbt tempo. Jag hade tänkt ta ett lugnt pass för att känna efter hur mitt knä kändes. Jag har haft känningar på insida knä i några dagar. Jag vet inte vad det har berott på men jag ramlade häromdagen så jag har gissat att det har berott på det. Knät kändes hur bra som helst och maken drog upp ett högt tempo och det kändes förvånansvärt lätt att haka på, härligt:)

Det jag vill ha sagt är att det gäller att se möjligheterna till träning, inte begränsningarna. Det kanske inte blir exakt enligt plan men det blir någonting iallafall. Och om de man umgås med är goda vänner så förstår de dig och unnar dig din träning och alllt det ger dig. Det gäller att våga vara sig själv och göra det man mår bra av. Det är inte alltid att göra de valen men jag försöker iallafall.

Hur tänker du kring att träna när du har besök eller när du är på besök hos någon?DSC_0056

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.