Träna när man är ensam med barn

Den här helgen är jag ensam med Lilleman då maken är borta på andra äventyr. Även om jag är själv med barn är jag mån om att få till min egen träning. Jag har sedan en tid tillbaka vetat att maken skulle vara borta den här helgen och då förstått att det inte skulle finnas tid för träning utan barn (om jag inte fixade barnvakt såkart) så jag har sett till att köra de flesta gympassen under veckan då de är svårast att få till med Lilleman.

Jag har även sett till att springa två pass då jag helst inte springer med barnvagn just nu. Annars är det ju lösningen på just löpningen, att springa med barnvagnen. Man får ju dessutom bättre träning då i och med motståndet. Att köpa en chariotvagn kan vara ett av se bästa besluten vi tagit sedan vi fick barn:)bild (3)

Kvar att köra den här veckan är ett rörelsepass som jag löser hemma i kombination med min foamroller. Jag ska även ta mig iväg till gymmet tidigt söndag morgon och hoppas på att vara själv i gruppträningssalen så att Lilleman kan härja fritt medan jag tränar. bildbox

Annars kan jag köra styrka hemma med TRX, kettlebell eller egen kroppsvikt om det inte skulle funka på gymmet. Man kan säga att jag har alla valmöjligheter trots att jag är själv med barn. Det handlar bara om att planera och prioritera så löser det sig så det är ingen ursäkt att inte träna att vara själv med barn:)

Bild från fredagens morgonlöpning innan jobbet

Bild från fredagens morgonlöpning innan jobbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.