Träna med TRX

För inte så länge sedan köpte jag en TRX suspension trainer. Jag gillar konceptet då man alltid kan ta med sig den (den levereras i en liten påse) och man kan sätta upp den ute eller inne. Jag gillar även att man tränar med kroppen som belastning och att det är träning som ställer höga krav på bålstyrkan i många övningar då övningarna blir ”instabila”.IMG_0030

Igår fick min PT-kund köra ett helkroppspass med endast TRX som redskap och förra helgen tog jag med mig min TRX till mina svärföräldrar och körde ett pass i deras carport. Jag nyttjade då en tabata timer på min mobil och jag körde 7 olika övningar. jag har filmat övningarna och ni ser dem på filmen nedan. Ett kort och intensivt pass som bestod av:
– Enbensbenböj
– Rodd
– Bröstpress
– Höftlyft med legcurl
– Oblique crunch
– Sidoplanka med höftpress

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.