Träna med glädje hela dagen

Idag har det varit en sådan där dag då jag har jobbat med mitt företag hela dagen. I morse började jag dagen med att träffa en PT-kund för löpcoachning. Vi körde långa sega backintervaller, 400 meters backintervall närmare bestämt. Som vanligt gav min kund järnet:).IMG_3157[1]

Sedan åkte jag direkt för att reka inför kvällens TNT-pass. Långa intervaller stod på schemat och jag ville hitta ett ställe med bra underlag så att deltagarna skulle kunna trycka på ordentligt. Jag fick leta ganska länge innan jag hittade två platser som uppfyllde kraven och sedan fick deltagarna välja vilken plats ville springa på, i snö eller på barmark. Innan jag åkte hem för lunch så pratade jag med en, förhoppningsvis,blivande sponsor till Spring för livet Östersund.

Eftermiddagen spenderades framför datorn. Jag fixade med bokföringen, planerade kommande aktiviteter samt skickade en hel del mail. Det var skönt att kunna bocka av en hel del saker på att-göra-listan. Kvällen spenderade jag som ledare för TNT. 5×3 minuters intervaller och en hel del ofrivillig skogslöpning (jag hade svårt att hitta i skogen pga avverkning) bjöd jag deltagarna på. Så det har varit Träna med glädje hela dagen idag:) IMG_2105

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.