TNT i Östersund har startat

Det är olika kostymer olika dagar nu, det gäller att ta på sig rätt kläder:) I tisdags kväll höll jag i en löpgrupp i Sportsgyms kläder och igår kväll var det premiär för Team Nordic Trail’s löpargrupp här i Östersund. Kl 19:00, precis när det började skymma träffades vi vid Arctura. 5 förväntansfulla ledare och 30 deltagare var på plats. I och med att detta var första gången så var nästan alla ledare med. Tanken längre fram är att vi ska dela gruppen i två grupper, bas/medel och medel/tuff. Igår körde vi alla tillsammans. Vi körde backintervaller, 2×5 min med 2 min vila mellan de två blocken. Alla fick springa i sin takt och alla hann med olika många intervaller beroende på erfarenhet. Längden på intervallen var ca 45 sek till 1 minut.  Alla jobbade på utefter sin förmåga och jag tror att alla blev trötta:) Passet avslutades med nedvarvning och lite löpstyrka. En lärdom från första passet var att det redan nu behövs pannlampa, det blev mörkt otroligt fort!

För min egen del tog jag det lugnt under passet och hejade på de andra samt höll koll på tiden. Jag ska springa ett tufft pass senare idag och då vill jag ha pigga ben. När Hässelbyloppet är över ska jag springa på mera under passen.

Kom gärna och prova på vettja, nästa onsdag kl 19:00 kör vi igen:) Både ledarna och deltagarna verkar vara ett roligt gäng!bild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.