Tips på trailrunda

Jag har en lista med saker som jag vill göra i sommar, tex platser som jag vill besöka. En sak som står med på listan är att jag vill besöka Forsaleden som ligger i närheten av Pilgrimstad i Bräcke kommun. Idag gjorde jag slag i saken, jag, Lilleman och fd Grannen åkte till Forsaleden för picknick och häng. Jag hade aldrig varit dit men hört att det skulle oerhört fint där. Många åker tydligen dit för att bada då vattnet brukar vara varmt (varmt för att vara Jämtland) där. IMG_4398[1]IMG_4391[1]

Det som slog mig när jag var där var att Forsaleden skulle kunna vara en supermysig led att springa. Den är 7 km lång och vill man ha lite längre sträcka så kam man ju alltid springa den tur och retur. Leden går från Forsa gård, Forsaån, längs Bodsjön till Herrevadströmmen/Åkerviken. Leden är en stig med en del rötter och stenar, perfekt för traillöpning alltså:) Givetvis kan man avsluta med ett dopp i det vanligtvis sköna vattnet:) IMG_4397[1]IMG_4395[1]

För min del blev det en härlig kvällsrunda på Andersön med Katta och Elin. En annan trailpärla här i Östersund!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.