Tillfällig sommarkostym och backintervaller

Bloggen/hemisdan har nu fått en tillfällig sommarkostym. Jag tyckte det kändes fel med vinterbilder såhär mitt i sommaren även om jag gillar vinterbilderna. Fotografen som jag anlitat tidigare är på semester så dessa bilder får duga så länge.

Idag startade dagen på bästa sätt. När frukosten landat i magen drog jag, Lilleman och makens kusin ut på en löprunda. Backintervaller stod på schemat. Lilleman var med i sin ordinarie vagn då han sover bäst i den när vagnen står stilla. Planen var att ställa vagnen i mitten av backen. Vi värmde upp i 18 min innan vi drog iväg uppför backen. 8 st 45 sekunders intervaller var planen och den fullföljde jag. Benen kändes lätta, mycket på grund av att jag har tränat lite backteknik och jag kände idag att jag sprang tekniskt bra:)

Jag tycker verkligen om att träna på morgonen/förmiddagen. Dagen blir som bäst då och jag blir full av energi. Lilleman har verkligen sovit uruselt de senaste nätterna så jag känner mig grymt sliten. Träningen gör mig dock piggare så jag försöker bita ihop och träna ändå. Jag har varit dålig på att sova på dagen de senaste dagarna då jag haft fullt upp med att fixa inför helgen. Torsdag till söndag den här helgen driver jag med flera Hara sommarcafé så vi har bakat och fixat i flera dagar. Vi har öppet 12-22 alla dagarna. Som jag skrev igår så håller jag i ett utomhuspass på fredag kl 17 och på söndag kl 15 så bjuder vi på ett yoga-pass, det ska dock inte jag hålla i:)

Nu ska jag försöka sova och jag hoppas att Lilleman gör samma sak:) Hoppas vi ses i Hara! cropped-IMG_0118.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.