Tillbaka i människobyn och veckans träning

Sent igår kväll klev vi innanför dörren till vårt hus hemma i Östersund. En vecka blev det i mina föräldrars sommarstuga i närheten av Ockelbo. En vecka med varmt och härligt väder. Vi har fiskat, badat mycket (flera gånger per dag) och invigt bastun som levererades i lördags. Det har varit en lugn och skön vecka, vi besökte Gröna lund i onsdags med det var den enda utflykten. Helt bortkopplade från omvärlden, det är semester det. Jag har bara varit ledig från mitt vanliga jobb i en vecka men det känns som längre vilket borde vara ett bra tecken:)

Det har blivit väldigt varierad träning precis som jag tänkt mig. Allt ifrån löpning i skogen (2 pass), mountainbike (1 pass), styrketräning med kettlebell och TRX (1 pass) samt rörelseträning (1-2 pass). Jag har en favoritrunda i skogen kring stugan, tyvärr finns det en hel del björn och varg i området så jag är alltid lite nervös de första rundorna för året. Under första rundan i år så trodde jag faktiskt att jag skulle få se en björn då det helt plötsligt brakade till i skogen bredvid mig. Som tur var var det en hare och ett rådjur som lämnade plasten samtidigt. Snacka om pulshöjare….

Mountainbiketuren gick längs Gästrikeleden som går ca 1 km från vår stuga. En väldigt fin led med perfekt variation för mountainbikecykling, trixiga stigar löstes av bredare stigar och grusväg. Jag har en del att jobba på vad det gäller tekniken när jag cyklar samt att jag behöver utmana mig själv lite mera vad det gäller att våga….

Jag har inte duschat eller tvättat håret på en hel vecka då det inte finns någon dusch. Det har varit bad i sjön efter träning eller annat jobb som gjort att man har blivit svettig. Finns det något härligare än att hoppa i plurret efter ett svettigt träningspass?

Från fint sommarväder till kallt och regnigt väder…. jag tror det får bli ett styrkepass på gymmet idag:) Hej på er så länge:)20130804_18442620150703_17311820150702_214141

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.