Tillbaka efter semester

För lite mer än en vecka sedan åkte vi söderut via mina föräldrar och sedan vidare till Cypern. Min mamma fyllde 60 år och hon bjöd hela familjen på en semesterresa istället för att fira hemma. Då det skulle finnas wifi på hotellet så tänkte jag uppdetara mig under resan. Dock så fungerade inte wifi särskilt bra, därav att det varit helt tyst här hela veckan. Det blev en ofrivillig (och kanske välbehövlig) internetdetox kan man säga:)

Veckan bjöd på all inclusive, sol varje dag (tror vi såg ett moln på hela veckan), en massa bad i både pool och hav men även några träningspass. 4 löpturer och ett gympass skrapade jag ihop. Hotellet hade ett gym med några enstaka maskiner och lite fria vikter. Dock kändes det skönare att sticka ut på en morgonlöprunda innan det blev för hett, än att stänga in sig på gymmet. Verkligen bästa sättet att börja dagen enligt mig, frukosten smakar så mycket bättre efter en morgontur. Ca 5-6 km per löptur uppskattar jag att det blev då jag sprang helt utan GPS-klocka och bara njöt av att vara ute. Några yogaliknande stretchrörelser på stranden blev det av och till under veckan. En dag kom det en rysk dam kom fram till mig och sa något som jag inte förstod men hon tryckte på min bröstrygg, jag gissar att hon tyckte att jag var lite stel just där:)

Nu är vi hemma i Östersund igen och jag ska jobba en vecka innan det blir semester igen:)IMG_3918IMG_3957IMG_4041IMG_4076IMG_3956IMG_4082

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.