Tidig morgon och sen kväll

I morse var jag uppe tidigt. Mitt enda sätt att hinna träna idag var att göra det innan jobbet. Jag har redan förbrukat min fystimme på jobbet den här veckan så det var bara att bita i det sura äpplet och kliva upp kl 06:00. Jag trodde inte att det skulle vara så mycket folk på gymmet 06:30 men det kom fler och fler.

Rygg och rehap för rumpan stod på schemat. Totalt blev det 10 övningar med tre set på varje övning. Jag körde bland annat hantelrodd, enaarmsrodd i cablecross och stående framåtdrag. Jag lyckades göra 30 chins totalt helt själv, dock med lite kippningshjälp:)

Jag avslutade med en övning för rygg/axlar som kallas jorden runt. Man ligger på mage och gör ungefär som en ryggresning fast man har en viktskiva i händerna som man skickar runt överkroppen, framför kroppen och sedan runt över ryggen och framför igen. Man känner sig otroligt svag i den här övningen, jag körde med en 2,5 kg viktplatta och fick verkligen slita:)IMG_2837[1]

Jag gillar verkligen att träna på morgonen, det ger mig en grym energi för resten av dagen!

Nu på kvällen har jag varit på ett möte med TNT. Miranda Kvist är här i Östersund för att träffa oss ledare. Hon pratade om TNT och deras planer för framtiden. Jag fick även lite roliga nyheter ang det lopp som jag är med och arrangerar, Spring för livet Östersund. Det blev dock lite senare än önskat så nu är det bara att hoppa i säng, det är en jobbdag kvar den här veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.