Spontan fartlek och en grym tjej

Efter att Lilleman somnat för natten så passade jag och maken på att ta ett gemensamt löppass. Mina föräldrar var hemma och hade barnjouren. Vi hade inte något bestämt upplägg när vi stack iväg. Vi sprang bort till Skogsvallen, där jag spelat mycket fotboll när jag var yngre, och hoppade sedan på elljusspåret där. Där och då bestämde vi oss för att ruscha uppför alla backar som vi sprang förbi, sedan jogga nedför backen igen och sedan rusch upp igen. Vi sprang 2 varv på en slinga med tre olika backar. Första backen var kort och snabb, andra backen var först en sväng nedför och sedan uppför formad som en hästsko, sista backen var uppför, nedför och sedan uppför en backe till. Totalt blev det 12 st ruscher innan vi sprang hemåt igen. Det blev någon form av spontan fartlek kan man säga:) Både roligt och oplanerat men ändå bra. Ingen GPS klocka utan bara på känsla:)

Vi hann precis hem för att se ett inslag med Emelie Forsberg på sporten. Vilken grym tjej hon är, en riktig inspiratör:) se inslaget nedan.

Imorgon blir det julmat, julklappar, en tur till badhuset och någon form av träning. Det är många som kör julaftonslöpning men vi får se vad jag hittar på:) Efter att ha jobbat med företaget idag så tar jag nu julledigt, vi hörs om några dagar:)

God jul på er:)IMG_0051

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.