Shopping och träning i Luleå

Efter en sen kväll för min del igår, det var alldeles för roligt att sitta uppe och prata, så beslöt sig Lilleman för att vakna kl 06:00. Jag kände att det var min tur att kliva upp så trots att jag kände mig överkörd av en ångvält så gick jag upp och hängde med Lilleman en stund. Som tur var så somnade han en timme till efter ca en timme så jag fick sova lite till på soffan:)

Vädret i Luleå var ca 19 grader och molnigt idag så efter frukosten beslöt vi oss för att ta en sväg på stan. Maken som ska cykla Cykelvasan om några veckor behövde en del saker till cykeln samt att vi tänkta kolla in utbudet på stan. Det slutade med en ganska rejäl shopping för maken som även hittade en del kläder samt att jag köpte ett par byxor, allt på rea:)

Efter en lunch på stan så drog vi tilbaka till våra goda vänners lägenhet. Maken och en av våra goda vänner drog ut på en cykeltur och jag och den andra goda vännen tog med oss Lilleman och tog en löprunda. Det är ju super när man har vänner med liknande interssen som en själv. Man kan förena nytta med nöje samt att man inte behöver känna sig dum för att man vill prioritera att träna även när man ses så pass sällan som vi gör.

Cykelturen slutade på 3 mil för maken och min löptur slutade på 8,4 km och strax under 50 min. Det blev ett lätt distanspass för min del då jag hade Lilleman med i vagnen. De snabba passen väljer jag att köra när jag kan träna utan barn. Jag hoppas på ett tempopass eller intervaller som nästa löprunda. Idag blev det en skön löprunda i snacktempo längs vattnet i Luleå. Benen kändes helt ok, inte särskilt trötta efter rundan och när vi kom tillbaka så körde vi lite styrketräning ute på gräsmattan. Jag har med mig min kettlebell på 12 kg som jag nyligen beställde från Nordic fighter. Vi nyttjade kettlebellen, en pilatesboll samt en yogamatta och körde diverese övningar. Det är helt otroligt vad man kan göra med väldigt lite utrustning. Det blev en hel del övningar för bålen, t ex russian twist, handstående twist, sidoplanka med höftlyft, indragningar på boll med flera. Även benen fick träna lite mera i form av djupa benböj med kettlebel, utfall och utfallshopp. Träningen avslutades med att jag körde lite med min foamroller, the Grid, som också är med på resan.

Nu har vi ätit en god middag i form av tacos och snart blir det läggdags. Jag ska försöka komma i säng lite tidigare idag och jag hoppas verkligen att jag lyckas. Det är ju inte helt lätt när man har sånt trevligt sällskap:)20130730_16564320130730_165610

Kolla in www.nordicfighter.com om du är intresserad av kettlebells till bra priser. Jag köpte en kettlebell och ett hopprep och trots att jag fick betala lite för frakten så slutade notan endast på 400 kr:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.