Sen träning och sjukt snygga träningskläder

Den här veckan är min sista arbetsvecka innan semestern. Jag ska jobba som ordningspolis den här veckan och jag börjar med ett nattpass. När jag jobbade som ordningspolis så hade vi oftast fys innan vi började jobba natt. Idag tänkte jag passa på att återuppliva den tiden så jag drog till gymmet klockan 21:30. Jag tänkte att ett styrkepass kanske hjälper mig att hålla mig vaken hela natten:) Det är inte riktigt min grej att jobba natt då jag är kvällstrött och morgonpigg men det är ju bara för två nätter så det är bara att bita ihop:)

Efter ca 1 km på löpbandet blev det ett pass för axlar, triceps och bröst. En salig blandning av pressar och flyes och ca 2-3 övningar per muskelgrupp. Jag avslutade passet med en lång rejäl stretch.

Igår var jag och hämtade ut nya träningskläder från gymmet. Tanken är att jag ska ha de när jag instruerar i HIIT Performance i höst men de var så snygga att jag var tvungen att inviga dem redan idag:) Bra val av kläder Sportsgym🙂 Som före detta officer kan jag ju inte annat än älska kammo:) Kläderna kommer från Reebok. Visst är de snygga?IMG_4217[1]

2 thoughts on “Sen träning och sjukt snygga träningskläder

 • juni 25, 2014 at 6:25 f m
  Permalink

  Toksnygga kläder! Jag har tightsen, fast den blå varianten. De är dessutom väldigt sköna! Klart ett favoritpar! 😀

  Reply
  • juni 26, 2014 at 4:07 f m
   Permalink

   varför blir jag inte förvånad:) Finns de i annan färg alltså, kanske måste kolla på dem:) Håller med om att de är supersköna!

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.