Semesterkänsla

Nu har semesterkänslan äntligen infunnit sig. Efter en hektisk vår och en intensiv start på sommaren så har äntligen semesterkänslan infunnit sig. I fredags gick maken på semester och direkt på lördag morgon packade vi in oss i bilen för att åka söderut. Jag skulle infinna mig på en så kallad fruhippa (möhippa i efterhand för en god vän som gifte sig förra året) på lördag kväll. Även om fruhippan gick i lugnets och mysets tecken så var det inte fören jag landade in i mina föräldrars sommarstuga i Ockelbotrakten på söndag eftermiddag som lugnet började infinna sig.

Nu väntar 6 veckor med gemensam ledighet för familjen innan jag börjar jobba igen den 5 sept. Maken tar då över stafettpinnen som föräldraledig och jag ska kombinera polisjobbet med det egna företaget igen. Kanske inte en helt enkelt ekvation. Jag har funderat och kommer att fortsätta fundera på hur jag ska lägga upp det nu under semestern. Oftast är det när jag är ledig som jag blir som mest kreativ och idéerna flödar. Grundplanen för hösten håller på att ta form men jag har några initierade projekt för hösten som jag hoppas kommer att fastställas inom de närmaste veckorna.

Under semestern ska jag passa på att träna extra mycket, fundera över livet och umgås med familjen. Vi ska hänga i vår fjällstuga och i föräldrarnas sommarstuga samt åka på en liten roadtrip. Jag ska spendera några egna dagar på fjället i kombination med att jag ska reka inför Jämtlandsleden. Jag hoppas också på någon gemensam fjälltur med familjen. Jag ska jobba några enstaka timmar med PT-kunder men annars ska jag vara helt ledig och njuta av det:)

Självklart kommer det att komma några sommarinspirationspass också, härnäst väntar ett TRX-pass. TRX:en är självklart nedpackad i väskan och med på vår semester:)
20160724_184533

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.