Sega och kalla 5

Igår stod det återigen löpning på schemat. Det var dags att springa 5 km sammanhängande utan gång i mellan. Jag hade tidigare på dagen tagit bussen ned på stan och hängt i Badhusparken ett tag. Solen var dock inte framme och den klassiska Jämtlandsvinden blåste kallt. Detta gjorde att jag inte blev där särskilt länge. Jag såg fram emot löpturen hem så jag skulle bli varm.

Likt Superman drog jag av mig ytterkläderna och stoppade dem i vagnen. Vips var jag redo att springa mina 5 km med Lilleman i Chariotvagnen. Jag började springa hemöver, jag har ca 4 km hem och tänkte ta en extra liten runda för att skrapa ihop mina 5 km. Det var motvind och benen kändes sega. Det tog lång tid innan jag blev varm och det lockade att endast springa hem dvs 4 km. Jag tog dock mig i kragen och sprang mina 5 km. Det var inte några snabba och lätta 5 men jag genomförde dem och alla pass kan ju inte kännas lätta men jag blev ju varm iallafall:) En sak som jag lärde mig var att springa i uppförsbacke med vagn är ganska tungt:)

Idag var det tänkt att jag skulle köra ett pass på gymmet. Jag prioriterade dock att fixa iordning saker inför vår kommande fjälltur. Jag lagade köttgryta och korvstroganoff som skulle tas med. Jag fixade i ordning ett ”grattiskort”, tog en promenad med Tuva oxh Lilleman samt tvättade och packade. Jag har med andra ord varit sjukt effektiv idag:)

När maken kom hem från jobbet packade vi bilen full, gjorde några snabba stopp på vägen för att lösa det sista och sedan begav vi oss mot fjällen. 4 dagar semester väntar:)

Träningspasset får jag genomföra imorgon istället och då blir det ett pass med kroppen som belastning då det inte finns något gym i fjällen:)

20130320_125810

Fikapaus med kaffe och bulle i väntan på fjällen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.