Sega ben och utebliven motivation

Efter söndagens snabbdistanspass har det inte blivit så mycket träning att skriva om. I måndags hade jag vilodag enligt plan och den spenderades med goda vänner i Stockholms skärgård. I tisdags så hade jag planerat in ett lätt distanspass. För att vara tidseffektiv och säkerställa att mitt planerde pass blev av så valde jag att springa innan frukost. Det är inte så ofta jag gör det numera men eftersom det var ett lätt distans pass så kände jag att det fungerade.

Jag hade tänkt att springa 8-10 km och låta kroppen bestämma tempot. Redan från start kändes det tungt, benen var sega och andningen flåsig, fastän jag sprang i strax under 6 min per km fart. Efter tre kilometer kändes det lite bättre men jag kände aldrig att jag kom igång så det var varken skönt eller roligt:( Det blev i allafall 8,2 km. Det enda positiva var att det var bra att ha det gjort.

Resten av dagen spenderade vi genom att äta lunch med några vänner till maken och sedan drog vi ut i en lånad motorbåt på Mälaren. Snacka om nice:) Vi var sugna att köpa motorbåt redan innan detta och nu är suget än större vill jag lova! På kvällen, lagom till att Lilleman skulle sova, styrde vi kosan mot Karlsborg där vi har sovit natten som var.20130806_15082920130806_151002

Dagens träning skulle bli ett styrkepass med min medhavda kettlebell. Dock tryter motivtionen, jag känner absolut inget sug efter att träna idag och därför valde jag att strunta i det. Jag känner mig trött efter en tidig morgon och efter att vi grillat nere vid stranden nu på kvällen så kände jag bara inte för att träna. Även om jag vet att jag kommer att känna mig piggare efter att ha tränat.

Jag tar nya tag imorgon.  Oftast brukar jag strunta i om motivationen tryter och träna ändå för oftast kommer motivationen och glädjen smygandes då men idag känner jag inte för det.  Jag går och lägger mig istället. God natt!20130807_191010

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.