Se möjligheten, inte problemet

Som jag har skrivit om tidigare så har vi en timme till fysisk träning varje vecka på mitt jobb. Tyvärr kan det ofta bli så att den tiden man har planerat till fysisk träning tas i anspråk till annat av arbetsgivaren. Idag skulle jag sluta jobbet kl 15:00 för att hämta Lilleman på dagis och jag hade tänkt att träna sista timmen på jobbet. Idag kom jobbet i mellan. Jag hade då två valmöjligheter, antingen kunde jag vara sur för att fysen ute blev eller så kunde jag göra det bästa av situationen och kombinera hämtandet på dagis med träning. Jag valde det senare.

Jag bytte om till löparkläder på jobbet och sprang hem. Där hämtade jag upp Chariot-vagnen innan jag sprang vidare mot dagis. På dagis stannade jag en liten stund innan jag stoppade ned Lilleman i vagnen och sprang vidare. Jag tog en omväg med vagnen hem och lyckades på så sätt skrapa ihop 7 km löpning. Jag fick till ett helt ok löppass även om det blev några stopp längs vägen. Löpningen är inte av det kvalitativa slaget just nu utan mer en form av rehab och en långsam väg tillbaka till kvalitativa löppass så jag har inga problem med att nöja med den här typen av träning. Idag valde jag att se och ta möjligheten!2014-07-08 09.09.59

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.