Såhär ska det kännas

Om mitt förra löppass var ren katastrof så var kvällens löppass rena njutningen. Planen var 6,5 km i lugn och behaglig takt. Jag sprang iväg hemifrån på ganska lätta ben och i ganska lagom fart. Jag fokuserade på tekniken och märkte sedan hur det bara bar iväg i en mycket högre fart än tänkt. Jag sprang med hög hög höft, snabb stegfrekvens och allt bara flöt på. Kilometer två gick strax under 5 min fart och kilometer 3 på 4:45 utan att det var jobbigt. Det var INTE enligt plan så jag kände mig tvungen att sakta ned. Jag tänker vänta någon vecka till innan jag kör intensiva löppass. Men vilken känsla det var, jag har ju inte sprungit intervaller eller tempopass sedan i våras och ändå så kändes det så bra:) Bara att njuta och minnas känslan:) Det här behövde jag, jag har verkligen saknat endorfinkicken som jag får när löpningen bara flyter på, det var ett tag sedan jag kände den!20140818_211221

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.