Rehab på gymmet

På förmiddagen idag så var jag på gymmet för att köra alla de övningar som jag fått av naprapaten. Efter gårdagens kvälls- och nattjobb kände jag mig seg och sliten men det var bara att ta sig dit. Jag värmde upp genom att köra musslan, höftlyft och draken. Lätta övningar med fokus på kontakt. Sedan klev jag direkt på benspark och legcurl där jag körde ett ben i taget, lätta vikter och långsam rörelse. IMG_2796

Sedan direkt på en övning som heter stående framåtdrag mot höft, jag varvade den med ufall bakåt på bosöboll. Enarmsrodd och stående rotationer fick avsluta rehabdalen. Jag avslutade passet med några övningar för bålen, bland annat bensänkningar. De dagar då jag kör alla rehabövningarna då hinner jag inte med så mycket annat, totalt är det 10 st men frontböjen ska jag avvakta lite med då jag fick ont i knät av dem. Jag försöker kombinera rehabövningarna med andra övningar, till exempel i tisdag så kombinerade jag benövningarna med ett bra ryggpass.

Jag försöker att tänka positivt och inte vara ledsen över att jag inte får springa så mycket. Att jag kan träna mycket styrka i stället och bli starkare rent allmänt. Den är veckan så har jag kört på bra med rehab nästan alla dagar, igår blev det inget. Peppar, peppar men jag tycker att knät känns bättre:) Men visst längtar jag efter både löpning och skidåkning…. kanske blir det ett kort pass skidor imorgon!IMG_2800

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.