Reflexbana med pannlampa

Idag var det dags för veckans backpass. Tidigt på dagen idag bestämde jag mig för att springa en av ÖSK:s reflexbanor i Östersund som veckans backpass. Jag gav mig ut strax efter klockan 19 då det blivit helt mörkt ute. Med pannlampan på började jag med att springa ett varv runt 3 km slingan (eljusspår) som uppvärmning då reflexbanan är rejält backig. Jag ville vara rejält uppvärmd så att jag inte stumnade på en gång. Jag gav mig in i mörkret och det märktes direkt att jag inte är så van att springa i mörker med pannlampa. Jag hade svårt att hitta ett bra läge på pannlampan och jag hade svårt att bestämma mig för vart jag ville titta när jag sprang. Hur som haver trummade jag på, uppför och nedför.

Jag sprang i mina Salomon Speedcross men med facit på hand så hade det varit bra med spikar idag. Rötterna var hala och jag kände mig lite som Bambi på hal is ibland. En gång stod jag på näsan:) Rent konditionsmässigt så finns det också en hel del att jobba på men det är det som jag ska ta tag i nu med en bra grundträning inför nästa säsong. Positivt är dock att jag ändå återhämtar mig relativt fort när jag springer utför efter en uppförsbacke. Jag tar med mig det positiva och jobbar på resten:) Väl hemma igen blev det en stund med foamrollern och nu är det kvällsfika i soffan:)20141116_193425
De som har satt upp alla reflexer har gjort ett bra jobb, den var verkligen bra uppmärkt:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.