Prishtina half marathon 2013

Nu när jag är förkyld så får jag nöja mig med att drömma om och planera min träning istället för att genomföra den. I onsdags kom förkylningen med dunder och brak. Jag var ju som sagt var lite tjock i halsen innan men när jag vaknade i onsdags var förkylningen ett faktum. Jag har inte gjort många knop sedan dess utan mest försökt att kurera mig vilket dock inte är helt lätt när man har en liten hemma som har en annan åsikt ibland:)

Nu till något helt annat. En av mina bästa vänner bor och jobbar för tillfället i Kosovo. Nu har jag och en annan kompis bokat biljetter för att åka till Kosovo för att hälsa på henne. Precis den helgen som vi är där går Prishtina half marathon av stapeln, närmare bestämt den 12 maj och tanken är att vi ska vara med där. Jag har ju sprungit Göteborgsvarvet de senaste två åren men i år ska jag vara barnvakt när min man springer men i och med detta så får jag ju min halvmarathon på vårkvisten ändå:) Jag kommer dock inte att sätta upp någon gedigen målsättning utan försöka ta det som det kommer. Det är ju trots allt endast 4 månader efter förlossningen. Dock har jag ju tävlingsskalle så vi får se hur det går med den saken men jag ska försöka iallafall.

Jag var i Kosovo 2008 och jobbade så det ska bli roligt att se vad som har utvecklats i landet sedan dess. Min man sprang det loppet för ca 10 år och det gör det hela ännu lite roligare.

Nu ska jag fortsätta kurera mig och fortsätta drömma om fina träningspass när jag väl blivit frisk. Det känns dock som att det tar några dagar till innan jag vågar mig på någon form av fysisk aktivitet….

prapa1

2 svar på ”Prishtina half marathon 2013

  1. Nej vad kul att du skall till Kosovo! Hoppas du får en trevlig resa och jag antar att du kommer att uppdatera oss här hemma om din resa och hur det går i Prishtina half marathon.

    //Artan

    PS Kul att du kommit igång med ditt företag och grattis till bebisen DS

  2. Ska bli så himla roligt att ni kommer ner. Nu ska jag bara försöka komma igång med träningen. Kanske första och sista gången man har en chans att klå dig 😉
    Nä, skämt och sido, det får bli för skoj skull denna gång eftersom jag planerar för en liten topptur dagen innan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.