Premiär för träna teamet

I fredags var det premiär för mitt och Anns koncept ”Träna teamet”, ett koncept där vi kombinerar teamutveckling med fysisk träning. Ett koncept vi tror mycket på och som vi anser ligger helt rätt i tiden. Jag och Ann har känt varandra i många men aldrig arbetat tillsammans så även det var premiär. Ann har en gedigen bakgrund inom ledarskap och har en bakgrund som beteendevetare. Hon har lång erfarenhet av att handleda och coacha, jag tycker verkligen att hon är grym på det hon gör. Det känns otroligt roligt att få jobba tillsammans med henne. Jag står givetvis för den fysiska biten.

Vi har olika roller inom konceptet men båda är insatta inom respektive område. Vårt första uppdrag var lagutveckling med Sportsgym och vi hade den stora förmånen att få vara i underbara Vålådalen. Vi varvade praktiska och teoretiska gruppmoment. Självklart fanns det fysiska inslag i gruppmomenten:) Vi samlades till exempel på Gunders mosse för uppstart och gruppmoment.

Det var en bra dag och vi ser fram emot fortsättningen. Vi tyckte båda två att det var superkul och detta vill vi göra oftare. Vi skräddarsyr alltid alla våra uppdrag utefter vad kunden vill ha. Vi har två dagar till framför oss med Sportsgym.

Vill du veta mera om Träna teamet, läs här eller kontakta oss på maria@tranamedgladje.se eller ann@himmelbla.se.IMG_8591120150918_08155220150918_09475320150918_163347

2 svar på ”Premiär för träna teamet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.