Planering och målsättningar inför 2016

2015 närmar sig sitt slut och det börjar bli dags att se framåt mot 2016, både vad det gäller träning/tävling men även vad det gäller mitt företag. Jag tycker om att ha mål att sträva mot och jag jobbar gärna med verksamhetsplaner gällande företaget precis som jag jobbar med träningsplanering för min träning. Oftast tar jag fram några huvudmål dvs några saker som jag helst vill genomföra och sedan blir det några delmål längs vägen. För min träning kan det gälla tävlingar som jag vill genomföra eller andra saker som jag vill prestera/uppnå. Gällande mitt företag så handlar det oftast om vilken typ av verksamhet som jag vill genomföra under året och när på året vissa event ska planeras in. Till det tillkommer det givetvis spontana förfrågningar gällande olika typer av företagsjobb.

Jag och Beaktiv har träffats och vi håller på att planera några gemensamma aktiviteter för 2016. Jag har haft kontakt med några andra ev samarbetspartners för 2016 samt att jag vill att mitt och Anns samarbete ska fortsätta. Jag har en hel del idéer gällande vad jag vill genomföra under 2016, både nya och nuvarande projekt. Jag vill givetvis vidga min verksamhet och jobba mer med gravida och nyblivna mammor men jag vill även fortsätta att lägga stort fokus på löpning. Jag planerar dock för att vara ledig de första månaderna under 2016 med tanke på att vi ska få barn igen i slutet av januari men jag räknar med att vara igång igen i april.

Vad det gäller min träning/tävling för 2016 så är min yttersta målsättning att komma tillbaka efter graviditeten mer stark inifrån och ut än någonsin. Jag ska verkligen bygga upp kroppen från grunden igen och inte planera för något annat än att låta det ta den tid det tar. Jag ska inte anmäla mig till några tävlingar långt i förväg med risk för att skynda på träningen för fort och riskera skador. Jag har lärt mig av mina misstag sedan den förra graviditeten:)

Jag ser verkligen fram emot 2016, både vad det gäller företaget och min egen träning. Har du börjat fundera på dina målsättningar med 2016? Har du några förslag eller idéer på saker som du tycker att jag ska erbjuda inom ramen för mig mitt företag?
_DSC7868

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.