Personligt rekord och skakiga armar

Det blev ett sent pass på gymmet idag. Det var dags för veckans sista träningspass och det var det tredje passet chins den här veckan. När jag ska träna chins börjar jag alltid med dem om de inte ska ingå i en cirkel eller liknande. Idag kände jag för att börja med att göra så många som möjligt med egen kroppsvikt. Jag kände att jag var laddad. Jag hade fokus på att göra 13 och vet ni vad? Det gjorde jag! Nytt personligt rekord. Därefter hängde jag på mig 7,5 kg extra vikt och gjorde 3×8 excentriska chins. Det var tungt för händerna och nu börjar valkarna verkligen komma:) Jag avslutade chinsträningen med att göra 6 st strikta chins med egen kroppsvikt. Idag var jag stark!20141005_202149

I och med att jag inte bara ville träna chins utan jag ville få med hela kroppen så avslutade jag med ett helkroppspass. Fyra övningar, 5 varv. Övningarna var thrusters, boxhopp, armhävning med rodddrag samt russian twist. Nu sitter jag med skakiga armar framför datorn och summerar en bra träningsvecka. Personligt rekord i chins och första löpintervallerna på månader:)20141005_204424

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.