Personlig träning

Som personlig tränare hjälper jag dig på din väg mot att nå dina målsättningar. Jag anpassar träningen utefter dina fysiska förutsättningar och dagsform. Jag tror på att träning ska vara individuellt anpassad, tillgänglig och framför allt rolig. Jag jobbar med att stärka din kropp från grunden för att du ska få en väl fungerande och hållbar kropp.

Ett pass personlig träning med mig kan bestå av löpning, analys och korrigerande av löpteknik, olika typer av tester, rörlighetsträning, styrketräning eller en teknikgenomgång av ett träningsprogram.

Personlig träning kan ske ensam, i par, i en sk small group eller online via mailkontakt.

Jag startar alltid mina samarbeten med att vi under den första träffen går igenom ditt nuläge, önskat slutläge, förutsättningar och genomför anpassade funktionstester eller konditions/styrketester beroende vad målet med din träning är.

Träffarna sker utomhus, hemma hos dig eller i Studio Johanna Rapp på Storgatan 34 i Östersund.

PT-online
PT-online är personlig träning via nätet. Personligt utformade träningsprogram (inklusive filmer) utefter dina målsättningar för 4 veckor i taget. Du får regelbunden uppföljning och har obegränsat med mailkontakt under samarbetsperioden. Jag svarar på ditt mail inom 24 timmar måndag-fredag. Du återkopplar din träning till mig minst 1 gång per vecka.

Minsta tid för att boka PT-online är 8 veckor. Uppsägningstid är 2 veckor.

Online-coachningen startas alltid med att du får besvara ett antal frågor via ett frågeformulär samt filma dig själv när du utför ett antal övningar och skicka till mig.

PT small group
PT small group är personlig träning i en mindre grupp, max 6 deltagare. En perfekt mix av personlig träning och gruppträning med induviduellt fokus. En small group har oftast en specifik inriktning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *