Personlig träning utomhus

Den här våren har antalet förfrågningar gällande personlig träning ökar rejält för min del. Det är såklart roligt men det som jag tycker är extra roligt är att många av mina kunder vill träffas utomhus. Mina löpkunder springer jag såklart med utomhus men nu vill även andra vara ute och styrketräna. Jag har med andra ord kört en hel del personlig träning, som inte är löpning, utomhus.

Vissa vill ha inspiration för egen hemmaträning och andra går jag igenom styrkeupplägg med. Man kommer långt med hantlar, kettlebells, TRX, gummiband och pilatesboll. Även helt utan redskap kan man åstadkomma tuffa pass.

Du behöver alltså inte vara medlem på ett gym, utan vi ses där det passar dig. Är du intresserad av personlig träning, kontakta mig på maria@tranamedgladje.se.
20160613_19191020160517_20504120160604_182439

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.