Personlig träning i solen

Morgonen igår startade i ett kaos. Maken steg upp kl 06 och han hade inte full koll på att jag också skulle gå upp då. Strax innan sju vaknade jag av att Lilleman vaknat. Han sover sällan så länge… snacka om att jag fick bråttom då jag skulle åka hemifrån kl 08. Jag for runt här hemma, matade Lilleman, packade inför dagen och endast 8 minuter senare än planerat satt jag och Lilleman i bilen. Lilleman skulle vara hos svärföräldrarna på förmiddagen då jag hade två PT-kunder inbokade.

Jag kom nästan på minuten till PT-kund nummer ett. Vi träffades på Remonthagen och jag hade planerat ett intensivt styrkepass. Jag kände mig väldigt nöjd med upplägget så jag tror bestämt att jag kommer att köra något liknande inom kort:) Under passets gång sprack solen fram och jag tror att detta blev en bra start på dagen för min kund som för övrigt jobbade på otroligt bra under passet!IMG_1646 IMG_1647
När vi var klara så åkte jag vidare till PT-kund nummer två. Vi träffades i elljusspåret i Odensala för en timmes löpcoachning. Vi fokuserade på backlöpning och han fick kämpa ett antal gånger uppför backen, både hoppandes och springandes.
IMG_1648

Båda dessa kunder imponerar på mig på olika sätt. Den första för att hon själv är verksam inom området träning men ändå har varit så pass ödmjuk att hon har vågat be om hjälp för att få lite ny inspiration. Det är något som jag tror att generellt är dåliga på  och som jag själv funderar att ta efter.

Kund nummer två imponerar på mig för att han trots sin ålder, 65 plus, tränar mycket, har en högt satt målsättning samt att han är otroligt villig att lära sig nya saker.

Tack för att ni gav mig en bra start på dagen, trots lite kaos på morgonen:)

Resten av dagen spenderades hos svärföräldrarna där jag målade en skohylla för tredje och förhoppningsvis sista gången. Börjar nästan bli less på den redan innan jag har börjar använda den:)

Vad gjorde ni igår?IMG_1652

2 svar på ”Personlig träning i solen

  1. Vad roligt det låter med båda passen. Härligt att få instruera ute, även styrketräning. Jag körde 20x 40s intervaller på löpbandet innan Hiit mobility-passet. Nästa vecka hoppas jag att jag hinner komma på ditt Hiit-pass på tisdag. Lycka till på söndag!!! Jag håller tummarna hårt 🙂

    • Tack! Jag skulle också vilja gå på mobilitypasset:) Imorgon kommer rapport från loppet:) Du är välkommen på tisdag, ett tips är att boka plats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.