Personlig löpcoaching

Igår förmiddag så körde jag personlig löpcoaching med kund. Det kunden ville ha ut av det hela var tips på hur hon kunde komma vidare med sin löpning samt att hon vill få lite kunskap och inspiration kring löpning.

Igår var första gången som vi träffades och vi hann med en hel del. Jag hade lagt upp det så att vi skulle gå igenom löpteknik, löpskolningsövningar samt genomföra ett träningspass. Det är otroligt vad man kan hinna med på en timme och utan att stressa. Jag såg stora framsteg i hennes löpsteg endast under den här träffen samt att hon fick springa ett intevallpass. Det var återigen strålande sol och otroligt varmt ute så det gjorde ju intervallerna lite jobbigare. Hon jobbade på superbra och det slog mig återigen vad skoj det är med personlig coaching, där jag kan ge all uppmärksamhet till en person och sedan verkligen se utvecklingen:)

Jag passade på att springa till platsen där jag skulle träffa kunden, dels för att få egen träning och dels för att reka platsen som jag hade tänkt att vi skulle vara på. Jag tog mig dit via en stig i skogen och genom ett hål i ett staket. När jag skulle tillbaka hittade jag inte stigen och således inte hållet i staketet heller….. nät tiden började bli knapp så valde jag att klättra över staketet och sedan springa genom skogen. Jag kom inte upp där jag tidigare hade kommit ned. Dock kände jag igen mig och kunde springa över en gräsyta för att hinna fram i tid…. med 2 minuter tillgodo….living on the edge….. jag var ju ute i grymt god tid innan….:) Så träningen för min del igår blev lite lätt distanslöpning, totalt ca 45 minuter.20130726_104501
20130726_104343I övrigt blev det lunch på Storsjöstråket, en tur på stan samt lite solhäng. Jag älskar sol och värme men nu har det nästan varit lite för varmt i Jämtland till och med för min smak. Termomtern hemma visade på 43 grader i solen igår. Jag har bott i Jämtland i 10 år och jag har aldrig variit med om sådan här värme och i så många dagar i rad:)
20130726_16205920130726_165454Det fina vädret ledde till att jag sent igår kväll satt och jobbade med bokföringen, det är ju inget jag vill sitta inne och göra på dagtid:). Idag strålar återigen solen så nu ska jag gå ut. Ikväll blir det storsjöyra med maken och Lilleman samt några goda vänner.

Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.