På rätt väg…

Sedan i fredags så har jag fokuserat på att sova och att äta mycket. Allt för att förhindra att den dåliga känslan i kroppen skulle utveckla sig till en rejäl förkylning. I fredags släckte jag lampan kl 21:00 och sov till kl 07:00 på lördagen (med undantag för att Lilleman ville ha mat två gånger), det var välbehövligt. Helgen i övrigt gick i återhämtningen tecken, mycket mat och vila. Ingen träning men dock en del pyssel i båthuset och städning av hemmet. Lite företagsjobb har jag också hunnit med, gjort lite träningsprogram åt några klienter.

Jag känner att jag mår bättre och att jag är på rätt väg vad det gäller förkylningen. Mat, sömn och vila gjorde susen. Ibland är det bra att stanna upp och tänka efter lite, jag behövde denna reaktionen från kroppen för att tvinga mig själv att stanna upp och få mig en tankeställare. Det var helt rätt beslut att ta det lugnt i helgen, både vad det gäller träningen och livet i övrigt. Jag känner nästan ingenting av förkylningen. Jag har fattat en hel del bra beslut under de senaste dagarna, beslut gällande prioriteringar och den närmsta tiden framöver. Jag har en förmåga att ibland vilja för mycket och så har det nog varit den senaste tiden. Mina tankar tar överhanden och skenar iväg och sedan räcker inte tiden till. Nu har jag prioriterat bort några planer till förmån för andra. Det känns tråkigt men bra:) Ser sjukt mycket fram emot att åka till Kosovo på torsdag!

Det blev inte heller någon träning vare sig igår eller idag. Eventuellt så kanske jag tar en lugn jogging tur imorgon för att känna på kroppen, vi får se hur det känns. Det är otroligt vad tid jag ”får över” när jag inte tränar, eller får över och får över, jag har alltid något annat som jag vill göra så långtråkigt får jag aldrig:)

Idag har jag varit ute och satt upp några affischer ang mamma/barn-träningen och löpkursen. Tog även en sväng på stan med grannen och tittade på träningskläder samt åt en god lunch på Grändens deli. Ikväll har jag instruerat på X-fit, återigen fullt pass! Passet idag innehöll spänst, styrka, kondition och rörlighet, en bra mix med andra ord.

Jag har även tagit itu med några saker som kändes lite jobbiga, det är alltid skönt när man tar tag i sådana saker. Det känns motigt innan men bra efteråt och vi utvecklas ju när vi gör saker utanför vår komfortzon och jag ÄLSKAR personlig utveckling:)

Jag gjorde en annan sak idag som jag också är stolt över. Jag gav en människa som jag tyckte gjorde ett bra jobb beröm. En människa som jag inte känner. Hon blev så rörd att hon fick tårar i ögonen. Vi berömmer varandra för sällan, framåt för mer beröm!

Ja med detta sagt, nu är jag på banan igen:)

20120825_121553

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.