P4 Jämtlands Sveriges radio

Igår var det då dags för premiär i radion… Nervös var jag vill jag lova och helt svettig efteråt:) Den snälla grannen hade tagit sig an Lilleman. Stort tack för det! Sändningen skulle börja 07:40 och eftersom jag tycker om att vara förberedd så cyklade jag dit så att jag var där en stund innan, jag har aldrig varit med i radio innan så jag ville kolla hur det fungerade. Jag fick sitta med under sändningen en stund innan vilket kändes skönt. Vi gick igenom vad vi skulle prata om, dagens sändning skulle fokusera på att presentera mig som löpcoach och lite mig som person.

Johanna och Freja hette programledarna och de var ytterst lättsamma att ha att göra med, det kändes bra. Sändningen kändes avslappnad och jag tycker att det gick helt ok. Sändningen kan ni höra här! Nästa måndag är det dags igen, missa inte det kl 07:40 drar jag igång:)

På kvällen var det dags för ett pass löpteknik med P4 Jämtlands idrottsförening. Vi gick igenom löpteknik på plant underlag och en del löpskolningsövningar. Givetvis var det ett träningspass inlagt också, både löpning och styrka. Jag tycker om att avsluta mina coachningspass med ett riktigt träningspass för ett ge inspiration och idéer om hur man kan genomföra ett bra löppass.

För min del var det träningsvila igår. Jag hade och har fortfarande grym träningsvärk efter söndagens crossfitpass. Det passet fokuserade på djupa benböj med skivstång samt dips, antingen i ringar eller i ställning. Jag var starkare än jag trodde och så har jag känt på flera pass nu:) Konditionsdelen bestod av burpees och svingar, 21-15-9, var antalet repetitioner på så kort tid som möjligt. Det låter ju löjligt men var sjukt jobbigt. Hjärtat fick jobba rejält:) Efter Crossfitpasset sprang jag hem, det tog ca 35 min. Benen var ganska möra i början men tog sig efter hand.)

Ikväll blir det X-fit och löpkurs samt att jag tänkte springa själv mellan de två passen. Någon form av intervaller blir det, det lutar åt backintervaller:) Som bäddat för en bra dag då jag har fått sova bra i natt, TACK Lilleman! radionBild lånad från P4 Jämtlands facebook. Innan tänkte jag att det var skönt att det var radio och inte TV, då behövde jag bara kliva upp och åka dit.
Ingen sa något innan om något foto….:)

1 svar på ”P4 Jämtlands Sveriges radio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.