Öppet fjäll och Haglöfs Åre extreme challenge

Jag har tjatat på min man ett bra tag om att jag skulle vilja genomföra någon form av tävling tillsammans med honom, alltså i lag. Till exempel BAMM (Björkliden Artic Moutain Martahon) eller liknande. Under vår bilresa genom Sverige förde jag åter detta på tal, vi pratar oerhört bra i bilen och några av våra bästa beslut har tagits under bilfärd:)

För någon vecka sedan fyllde jag ju år och presenten från maken var att han lovade att ställa upp i två tävlingar tillsammans med mig. Vi pratade då om två multisporttävlingar och nämnde då två lokala tävlingar, Hagslöfs Åre extreme challenge (ÅEC) samt Norderön Adventure race. Vi bestämde oss för att ÅEC och för att utmana två par som vi känner. Dock visade det sig att redan hade anmält sig till soloklassen och då föreslog en annan att vi alla skulle köra solo.

Vi har i alla fall anmält oss till ÅEC idag. I duoklassen mix under namnet Team Träna med glädje. Så nu är det bara att köpa en ny cykel och sedan köra på:) Vi får väl se vad de andra gör…..

Som jag nämnde förra veckan så gick det år pipan med min anmälan till Axa fjällmarathon 2014. Nu är jag dock anmäld till Öppet fjäll, samma sträcka fast en vecka tidigare.

Milstolparna för 2014 års träning börjar ta form, roligt och spännande!
20130830_103349

 

3 svar på ”Öppet fjäll och Haglöfs Åre extreme challenge

  1. Bra present av maken. Vad skoj och spännande ni kommer få det. Jag anmäler mig härmed som support crew till just ert team! Lilleman och jag kan rodda det å då vinner ni lätt över de andra 😉

  2. Pingback: Träningen framöver | Träna med Glädje

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.